Eva is een doorgewinterde Medimo-routinier: “Ik ben meegegroeid met de organisatie”

Eva werkt al acht jaar bij Medimo en is daarmee één van de eerste krachten. Dan heb je wel wat gezien van binnen en buiten de organisatie. De laatste jaren vooral dat laatste, want als projectleider werkt ze samen met veel verschillende zorginstellingen die Medimo gebruiken.

De eerste vijf jaar werkte ze op de Helpdesk van Medimo, waarvan het laatste jaar als manager van die afdeling. Na haar zwangerschapsverlof keerde ze terug op het Medimonest, maar nu in haar gloednieuwe rol als projectleider. En dat doet ze inmiddels 3 jaar: “Het werk is heel divers, want ik werk aan veel verschillende projecten. Ik vind het leuk dat er doorlopend zoveel nieuwe klanten bijkomen.”

Hoed en de rand

Ze is dus al lang aan boord en dat heeft zo z’n uitwerking: “Ik ben meegegroeid met de organisatie. Daardoor ken ik de functionaliteit inmiddels goed. Alle knopjes, wat ze doen en wat het effect ervan is. Dit kan ik goed toelichten richting klanten”, vertelt Eva. Daarbij heeft ze ook haar eigen stijl ontwikkeld: “Ik pak mensen bij de hand, zodat we Medimo samen goed inrichten. Daarbij gebruik ik geen moeilijke woorden, want ik wil het laagdrempelig maken voor ze.”

Hoe houd je het vol…

En waarom ze het al zo lang ‘volhoudt’? “Omdat er bij Enovation Medimo veel ruimte is om je te ontplooien tot iets, te groeien. Je begint in de eerste lijn, dan de tweede lijn. Vervolgens kan je trainingen gaan geven of accountmanager worden”, aldus Eva die ‘m wat breder trekt dan enkel haar carrièrepad.

Als we kijken naar haar rol, zit daar een hoop uitdaging in: “Toen ik net projectleider was, mocht ik een groot project doen. Beste een spannende, want er werd ook een ziekenhuis aangesloten op Medimo. Er kwam veel bij kijken en er zat veel achter; een ‘close loop’ zoals we in vakjargon zeggen. Maar alles liep op rolletjes en het is een project waar ik met een fijn gevoel op terugkijk.” Ze graaft even in haar geheugen, maar niet lang en voegt eraan toe: “Bij weer een ander project vond ik de samenwerking met een zorgorganisatie heel prettig. De projectleider aan de andere kant had alles zo goed in de gaten en de projectgroep kwam de besproken acties na. Van zo’n actieve houding word ik blij.”

Tot slot… taart!

Nee niet voor Eva, maar voor haar klanten: “Als een project weer succesvol live is gegaan, bestel ik taart. Want daar moet je natuurlijk wel een viermomentje van maken!”

Lees ook het verhaal van Tristan

Ook Medimo-medewerker Tristan ging even weg… en kwam weer terug! Lees waarom hij met veel plezier bij Medimo werkt.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.