Medimo voor

Elektronisch voorschrijven

Medimo biedt een zeer geavanceerd elektronisch voorschrijfsysteem (EVS). Medimo is marktleider in Nederland binnen de VVT en bepaalt de standaard. Met Medimo is het mogelijk het voorschrijf- en toedienregistratieproces helemaal te digitaliseren. Dit zorgt voor veel kwaliteitsverbetering en besparing van tijd en geld. Het Medimo EVS kan worden uitgebreid met koppelingen naar uw ECD, EPD, trombosediensten of Landelijk Schakelpunt.

Medimo: efficiënte en zorgeloze dienstverlening

Medimo is de meest complete oplossing voor de Nederlandse zorg. Momenteel wordt Medimo al op meer dan 4.000 locaties in Nederland gebruikt. Sectoren waar Medimo de kwaliteit van zorg verbetert is in de VVT, VG, GGZ, JGZ, ZBC en revalidatieklinieken.

De meest complete oplossing voor de hele zorg

Of u nu werkzaam bent bij een verpleeghuis, een ggz instelling, in de thuiszorg of bij een apotheek – Medimo is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor elke zorginstelling. Ons EVS zorgt voor efficiënter en foutloos werken, voldoet aan de wet- en regelgeving en is uit te breiden met elektronische toedienregistratie en vele andere koppelingen.

Medimo-apothekers

Voorschrijfproces digitaal afhandelen

Medimo zorgt voor 100% digitaal werken

Met de Medimo GDS-module (geneesmiddeldistributiesysteem) is 100 procent digitaal werken mogelijk. Alle betrokkenen werken binnen Medimo veilig in één gesloten database. De apotheek hoeft medicatie-opdrachten van de arts niet meer handmatig te verwerken in een ander apotheekinformatiesysteem, wat fouten voorkomt en efficiënter werkt.

Inzicht dankzij rapportages

Betere medicatieprocessen

Medimo biedt uitgebreid inzicht aan de hand van rapportages. Zo krijgt u grip op de medicatieprocessen binnen uw instelling. Bovendien toont u hiermee eenvoudig aan dat u voldoet aan de eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Onze partners

Bij Medimo geloven we in samenwerking

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.