Veiligheid voor alles

Veiligheid, integriteit en privacy op één

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Als het gaat om patiëntgegevens, staan veiligheid en privacy altijd voorop. Dat geldt voor u als zorgprofessional, en dat geldt ook zeker bij Medimo. Kwaliteit, integriteit en continuïteit zijn dan ook volledig geïntegreerd in ons denken en doen. En dat stopt niet bij onze oplossingen; we zetten ons in voor veiligheid doorheen de gehele keten.

Kwaliteitscertificeringen

Om zo integer mogelijk te werk te gaan, werken wij continu en preventief aan verbeteringen en doen we er alles aan om de kwaliteit te waarborgen. Medimo beschikt over de volgende certificeringen; ISO27001, NEN 7510, AVG, ISAE 3402. Dat houdt in dat onze processen, documenten, registraties en werkwijzen alle elementen borgen die in deze normen worden beschreven. Zo worden alle leveranciers, eigen medewerkers en iedereen die toegang heeft tot gevoelige data gescreend, worden alle potentiële risico’s geanalyseerd en geregistreerd volgens de MAPGOOD-methode, en worden de werkwijze en het borgen van processen en wet- en regelgeving beoordeeld door externe consultancybureaus.

Daarnaast worden jaarlijks niet minder dan 133 controls uitgevoerd door DEKRA, een geaccrediteerde certificatie-instelling voor de zorg. Zo houden we de kwaliteit van onze producten en diensten hoog, en onszelf scherp.

Versleuteld inloggen

Logt u in op het systeem van Medimo, dan gebeurt dat altijd met een 2FA, zoals een hardwaretoken, sms, of gebruik van de Medimo App. Zo staan we garant voor een beveiligde verbinding tussen de servers van Medimo en de browser waarmee u inlogt.

Veilig werken in de cloud

Medimo wordt geleverd als Software-as-a-Service en is dus ‘cloud-based’. U heeft zodoende minimaal beheer, Medimo draagt zorg voor de back-ups en Medimo is eenvoudig toegankelijk overal op internet.

Deze gevoelige data wordt opgeslagen in streng geselecteerde datacenters. Meer dan een, waardoor Medimo in het geval van een calamiteit, ongestoord blijft functioneren – zonder verlies van data.

Met Medimo kunt u zich volledig richten op de zorg

Meer weten over hoe wij veiligheid en kwaliteit waarborgen?
Ons supportteam staat op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar.