Medimo voor

Koppelingen

Medimo is de standaard voor elektronisch voorschrijven en toedienregistratie. Twee modules die al in vele instellingen in zowel de intramurale zorg en de extramurale zorg als door in apotheken worden gebruikt. Maar wat Medimo pas écht de meest complete oplossing voor medicatieprocessen maakt, zijn de vele integratiemogelijkheden. De diverse koppelingen zorgen voor sneller en direct toegang tot de juiste medicatiegegevens, voorkomen dubbel beheer in verschillende systemen en voorkomen fouten.

Medimo: efficiënte en zorgeloze dienstverlening

Medimo koppelt met diverse systemen. Een greep: het LSP kan vanuit Medimo bevraagd worden, organisaties voldoen aan het recht op inzage van dossiers dankzij de koppeling met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). De koppeling met tromboselaboratoria zorgt voor veiliger gebruik van antistollingsmedicatie.

De meest complete oplossing voor de hele zorg

Medimo is dé oplossing voor het gehele medicatieproces, van verpleeghuis tot thuiszorg en apotheek. Doordat de oplossing bestaat uit modules, sluit Medimo altijd perfect aan op de wensen, eisen en behoeften van jouw organisatie.  

Koppeling met ECD/EPD

Voorkom dubbel werk en fouten

Medimo is te integreren met elk elektronisch cliëntendossier (ECD) of patiëntendossier (EPD). Cliëntinformatie van een zorgorganisatie wordt automatisch gesynchroniseerd met Medimo, en hoeft dus niet handmatig worden ingevoerd. Bij wijzigingen in de gegevens krijgt de apotheek automatisch bericht en voor zorgmedewerkers is het alsof ze in één systeem werken.

Koppeling met trombosediensten

Medimo maakt antistollingsmedicatie veiliger

Door Medimo te koppelen met de trombosediensten worden tromboseschema’s automatisch digitaal ingelezen in Medimo. Er is altijd direct inzicht op de toedienlijst wat de juiste actuele dosering is. Dat scheelt de zorgmedewerker veel tijd en verbetert de veiligheid van het gebruik van deze

Wij verbinden

Bij Medimo geloven we in samenwerking

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.