Medimo voor

Elektronische toedienregistratie

De elektronische toedienregistratie van Medimo maak het medicatieproces efficiënter, eenvoudiger en bespaart kosten. Bovendien voorkomt het fouten en verbetert dus de kwaliteit van de zorg. Deze oplossing is te gebruiken in combinatie met het elektronische voorschrijfsysteem en diverse koppelingen, wat Medimo de meest complete oplossing voor het gehele medicatieproces maakt.  

Medimo: efficiënte en zorgeloze dienstverlening

Medimo ondersteunt meer dan 250 zorginstellingen in Nederland. En die variëren van verzorgings- en verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, revalidatieklinieken, zelfstandige behandelcentra tot en met instellingen voor geestelijke gezondheidszorg of verstandelijk gehandicaptenzorg. Hiermee is Medimo de meest complete oplossing voor de Nederlandse zorg.

De meest complete oplossing voor de hele zorg

Elektronische toedienregistratie (eTDR) staat voor digitale ondersteuning van het medicatieproces, voor meer efficiëntie en minder fouten. De eTDR van Medimo biedt zorgmedewerkers die werkzaam zijn in de intramurale zorg en de extramurale zorgsnel toegang tot het actuele medicatieoverzicht van hun cliënt

Actueel medicatieoverzicht

Minder fouten, meer tijdsbesteding

Het digitaal registeren van medicatie in Medimo maakt direct inzichtelijk of cliënten hun medicatie hebben gekregen of nog moeten krijgen. Het ‘vier-ogenprincipe’ voor dubbele medicatiecontrole is eenvoudig uit te voeren op afstand door middel van een foto. De dubbele controle kan ook uitgevoerd worden door externe zorgcentrales. Hiermee is vergeten of verkeerde medicatie verleden tijd.

Uitgebreid inzicht en direct bestellen

Voor meer gemak en snelheid

De eTDR-oplossing van Medimo biedt zorgmedewerkers belangrijke geneesmiddelinformatie. Hoe ziet het eruit? Wat staat er in de bijsluiter? Zo weten zij zeker hoe medicatie op een juiste manier moet worden gebruikt. En dankzij de geïntegreerde bestelmodule bestellen zij medicatie eenvoudig bij, zodat de cliënt altijd beschikt over de benodigde geneesmiddelen.

Wij verbinden

Bij Medimo geloven we in samenwerking

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.