Scholing

Snel wegwijs in Medimo

Medimo is zeer eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd zijn de mogelijkheden van het systeem vrijwel eindeloos. Om u wegwijs te maken in het systeem, bieden wij verschillende manieren van scholing aan. Zo kunt u direct aan de slag met de uitgebreide mogelijkheden en weet u zeker dat u maximaal profiteert van alles wat Medimo te bieden heeft.

E-learning

Medimo verzorgt e-learningmodules voor artsen en zorgmedewerkers. Hiermee leren zij alle ins en outs van Medimo kennen, in hun eigen tempo en waar en wanneer het hen het best uitkomt

Online en on-site training

Ook verzorgen we trainingen op maat voor artsen, zorg- en apotheekmedewerkers en functioneel beheerders. Hiervoor beschikken we over speciaal ingerichte demonstratie-omgevingen, waar de opgedane kennis direct in de praktijk toegepast kan worden. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe om medewerkers wegwijs te maken in alle functionaliteiten van Medimo. Uiteraard kan deze training ook digitaal plaatsvinden.

In-house-training

Ook verzorgen we trainingen op maat voor artsen, apotheekmedewerkers en zorgverleners. Hiervoor beschikken we over speciaal ingerichte demonstratieomgevingen, waar de opgedane kennis direct in de praktijk toegepast kan worden. Maar we komen uiteraard ook graag naar jullie toe om medewerkers wegwijs te maken in alle functionaliteiten van Medimo.

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of CuraƧao? Log dan hier in.