Scholing

Snel wegwijs in Medimo

Medimo is zeer eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd zijn de mogelijkheden van het systeem vrijwel eindeloos. Om u wegwijs te maken in het systeem, bieden wij verschillende manieren van scholing aan. Zo kunt u direct aan de slag met de uitgebreide mogelijkheden en weet u zeker dat u maximaal profiteert van alles wat Medimo te bieden heeft.

E-learning

Medimo verzorgt e-learningmodules op maat. Hiermee leren gebruikers van Medimo alle ins en outs over de oplossingen waar zij dagelijks mee werken, in hun eigen tempo en waar en wanneer het hen het best uitkomt. Voor elke Medimo-oplossing én doelgroep is een passende e-learningmodule.

Online en on-site training

Ook verzorgen we trainingen op maat voor artsen, apotheekmedewerkers en zorgverleners. Hiervoor beschikken we over speciaal ingerichte demonstratie-omgevingen, waar de opgedane kennis direct in de praktijk toegepast kan worden. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe om medewerkers wegwijs te maken in alle functionaliteiten van Medimo. Uiteraard kan deze training ook digitaal plaatsvinden.

In-house-training

Ook verzorgen we trainingen op maat voor artsen, apotheekmedewerkers en zorgverleners. Hiervoor beschikken we over speciaal ingerichte demonstratieomgevingen, waar de opgedane kennis direct in de praktijk toegepast kan worden. Maar we komen uiteraard ook graag naar jullie toe om medewerkers wegwijs te maken in alle functionaliteiten van Medimo.