Consultancy

Wij helpen u op weg

Wilt u gebruikmaken van de oplossingen van Medimo? Wij helpen u graag met de implementatie van het Medimo elektronisch voorschrijf– en toedienregistratiesysteem. We komen zelf uit de sector en kennen dus de knelpunten. We denken samen na over welke oplossingen uw organisatie verder kunnen helpen, ondersteunen bij de implementatie en staan ook na de ingebruikname voor u klaar.

Onze aanpak

Medimo-gebruiker worden in drie stappen

1

Intake
We starten de samenwerking altijd met een plan van aanpak. Hierin beschrijven we samen waar uw organisatie behoefte aan heeft en koppelen hier passende oplossingen aan.

2

Oplossingen
Zodra de wensen helder zijn, starten we met de implementatie. Dankzij jarenlange ervaring en een projectmanagementtool, ronden we die binnen de kortst mogelijke doorlooptijd af.

3

Support
Functioneel beheer van Medimo is zeer eenvoudig. Wij helpen u op weg met gebruikersbijeenkomsten en scholing op maat – desgewenst via e-learning. Daarnaast staat onze helpdesk voor u klaar.

Daarom kiezen voor Medimo

Het elektronisch voorschrijfsysteem en elektronische toedienregistratie van Medimo is uit te breiden met diverse koppelingen. Dat maakt Medimo de meest complete oplossing voor medicatieprocessen, voor zowel intramurale als extramurale zorg.

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.