Medimo gaat verder onder Enovation

Medimo is overgenomen door Enovation. Enovation heeft in 2021 ook Boomerweb overgenomen. Met deze combinatie is Enovation marktleider geworden op het gebied van elektronisch voorschrijven en toedienregistratie. Dankzij de overname maakt Medimo voortaan deel uit van het Enovation platform. Hiermee kunnen we ons gezamenlijke klantenbestand nog beter bedienen en ervoor zorgen dat de ehealth-oplossingen van Medimo nog beter geïntegreerd worden in het ICT-zorglandschap van onze klanten. Enovation is een bewezen speler op het gebied van samenwerking en digitale zorg. De combinatie van deze expertise met de applicaties van Medimo zal resulteren in een sterke combinatie waar onze klanten in de toekomst van zullen profiteren. Daarnaast biedt de samenwerking met Enovation internationaal nieuwe groeimogelijkheden. Zo kunnen we nog veel meer organisaties helpen bij het verbeteren van hun medicatieveiligheid.

Jeroen van Rijswijk, CEO van Enovation: “De oplossing van Medimo is een perfecte toevoeging aan ons connected care platform. Dankzij deze stap zijn we in staat om onze klanten een complete en ketenbrede oplossing te bieden op het gebied van elektronisch voorschrijven en elektronische toedienregistratie. Medimo past perfect bij onze ambitie om de zorg te ondersteunen bij digitale zorg en samenwerking.”

Enovation heeft na de overname van Medimo meer dan 320 medewerkers in 12 kantoren en is actief in 18 landen. De Enovation Group heeft een sterke R&D-capaciteit gericht op het verbeteren van het huidige productaanbod om innovatieve oplossingen te creëren voor de zorgmarkt en de (semi-)publieke sector. Enovation streeft ernaar de toegevoegde waarde voor haar klanten continu te verhogen.

Over Enovation

Al meer dan 40 jaar brengt Enovation technologie en zorg samen. Door digitale samenwerking en verbinding tussen mensen te faciliteren maken we de zorg van nu en de toekomst mogelijk. Zo dragen we bij aan het duurzame zorgsysteem van de toekomst, waarin de beleving van de mens centraal staat. Dankzij ons platform kunnen zorgverleners zich richten op wat het belangrijkst is: tijd en aandacht voor de mens.

Onze software ondersteunt digitale zorg en samenwerking tijdens de gehele patiëntreis. Van vroege detectie tot monitoring op afstand en alles daartussenin, ons platform faciliteert geïntegreerde zorg – bij elke stap.

enovationgroup.com

Enovation gaat de diensten van Medimo aan een bredere doelgroep aanbieden. Met het internationale netwerk van Enovation ligt het voor de hand dat de focus ook ligt op het aanbieden van de Medimo producten in het buitenland.

 

Bart Drost en Richard Lendfers, directie Medimo

Wellicht vindt u dit ook interessant

Nieuwe versie Medimo
De nieuwe versie van Medimo (2023-5) zal in de avond...
Ervaringen uit de praktijk delen: het kan in de Medimo Community
Bij Medimo Enovation hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt...
Vraag en antwoord Medimo gaat verder onder Enovation
Nu Medimo onderdeel is geworden van Enovation ontstaat er natuurlijk...
Medimo gaat verder onder de Enovation vlag
Medimo gaat verder onder Enovation Medimo is overgenomen door Enovation....

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.