Medimo & Apothekers

Medimo voor apothekers: de nieuwe standaard voor betere zorg en efficiënter werken

De voordelen van Medimo

Samen maken we de zorg beter

1

Veiliger

Als apotheker speelt u een centrale rol in de medicatievoorziening van uw cliënten. Om een goede overdracht te garanderen, besteedt u veel aandacht aan het actueel houden van de medicatiedossiers. Zo, veilig, foutloos en efficiënt mogelijk. Dat is precies waar Enovation Medimo bij helpt.

2

Efficiënter

Medimo is ontwikkeld voor apothekers, door apothekers. Wij kennen uw wereld als geen ander en ontwikkelen onze software vanuit het perspectief van apothekers. Denk aan automatische koppelingen met uw AIS, EPD’s en Trombosedienst, altijd up-to-date toedienlijsten, een digitale bestelmodule met Edifact-koppeling en meer.

3

Makkelijker

Overstappen naar Medimo is heel eenvoudig. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met deskundige begeleiding bij ingebruikname van het systeem en het implementeren van de automatische koppelingen. Ook bieden we scholing aan in de vorm van intakes, webinars en handleidingen.

Over Medimo

Medimo is de standaard voor elektronisch voorschrijven en elektronische toedienregistratie in Nederland, met al meer dan 1.500 aangesloten apotheken en ruim 4000 aangesloten zorginstellingen. Medimo maakt het voorschrijven en toedienen van medicijnen veiliger, sneller en efficiënter. En daarmee de zorg beter.

Ook maakt u met Medimo het werk van de zorgmedewerker makkelijker, dankzij de altijd actuele toedienlijsten, digitale bijsluiters en de hulp van AI bij dubbele controle. Onze specialisten helpen u graag bij de overstap en de implementatie van Medimo. 

Neem met ons contact op.

In de loop der jaren hebben we een duurzame samenwerking met apothekers opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen, innovatie en het gezamenlijke doel om de patiëntveiligheid te verhogen. We blijven ons inzetten om samen met apothekers de zorg van morgen vorm te geven, waarbij de patiënt centraal staat en technologie een ondersteunende rol speelt. Sluit u ook aan?

Daarom kiezen voor Medimo

Het elektronisch voorschrijfsysteem en elektronische toedienregistratie van Medimo is uit te breiden met diverse koppelingen. Dat maakt Medimo de meest complete oplossing voor medicatieprocessen, voor zowel intramurale als extramurale zorg.

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.