Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In zijn vrije tijd was Dirk druk met servers en software en dat smaakte naar meer. Hij kwam tot de conclusie dat de IT-sector hem erg aansprak en besloot werk te zoeken in de IT wat resulteerde in een baan als kwaliteitsfunctionaris bij Medimo. “Medimo bood mij iets vergelijkbaars als een traineeship in de functie van kwaliteitsfunctionaris. Het is een baan waarmee ik kan groeien binnen de organisatie. En de manier waarop iedereen me verwelkomde voelde als een warm bad. Ik voel me hier thuis en hoop in de toekomst nog meer nieuwe taken op te mogen pakken. Medimo groeit hard, de kans dat er weer andere functies ontstaan is vrij groot.”

Mogelijke risico’s

Bij Medimo draait het om het efficiënter, veiliger en sneller maken van medicatieprocessen. Juist daarom is het belangrijk om vanuit alle kanten te weten wat mogelijke risico’s zijn die invloed kunnen hebben op de kwaliteit en informatiebeveiliging. En dat is precies wat Dirk doet als kwaliteitsfunctionaris.

Waarborgen van kwaliteit

De rol van kwaliteitsfunctionaris wordt op korte termijn aangevuld met die van security officer. Hiermee krijgt Dirk een grote rol in het waarborgen van de kwaliteit van Medimo, met name op het gebied van informatiebeveiliging. “Binnen Medimo wordt met gevoelige data gewerkt, dus kwaliteit en informatiebeveiliging zijn van groot belang. We voldoen aan allerlei certificeringen. En aan mij de dankbare taak om te waarborgen dat we aan alle eisen (blijven) voldoen. Ook ga ik alle vragen en klachten van klanten omtrent informatiebeveiliging afhandelen.”

Wellicht vindt u dit ook interessant

Medimo op het Verenso voorjaarscongres 2022
Bezoek ons op het Verenso voorjaarscongres! Op donderdag 2 juni...
Informatiestandaard Medicatieproces 9 2.0.0 gepubliceerd
Van de informatiestandaard Medicatieproces 9 is een nieuwe versie gepubliceerd,...
Spring4Shell
Medimo veilig Afgelopen donderdag kwam het NCSC met een persbericht...
Maak kennis met Dirk, kwaliteitsfunctionaris bij Medimo.
In zijn vrije tijd was Dirk druk met servers en...

Waar ben je naar op zoek?

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.