Omdat COVID-19 (het coronavirus) inmiddels een flinke grip heeft op onze maatschappij, wil Medimo u informeren over maatregelen die we hebben genomen om de bedrijfscontinuïteit voor al onze klanten te waarborgen.

Tijdens de persconferentie van premier Rutte zijn er nieuwe maatregelen bekend geworden met betrekking tot het Coronavirus. Medimo wil meegaan in deze nieuwe maatregelen en heeft besloten dat met ingang vanaf maandag 16 maart medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken. Medimo beschikt over prima faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Ook onze werkprocessen zijn daar op afgestemd en veel van onze medewerkers werken al regelmatig een dagje thuis.

Medimo support blijft onveranderd

Zoals u gewend bent kunt u de helpdesk gewoon via de telefoon bereiken op 085 – 773 773 5 (optie 1), wel heeft het onze voorkeur om de vragen zoveel mogelijk per mail te stellen: helpdesk@medimo.nl.

Afspraken alleen nog virtueel

Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners natuurlijk voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe vergaderingen zo veel mogelijk virtueel te houden. Dit geldt ook voor projectbijeenkomsten ten behoeve van Medimo implementaties en trainingen voor zorgmedewerkers, voorschrijvers, apothekers en functioneel applicatie beheerders. Daartoe hebben wij een scala van tools tot onze beschikking en kunnen deze met u afstemmen. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met u op.

Continuïteit staat voorop

We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op niveau te behouden en informeren u als er in onze aanpak of beschikbaarheid iets verandert. Mocht u specifieke vragen hebben over dit onderwerp stuur dan een mail naar info@medimo.nl.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Nieuwe versie Medimo
De nieuwe versie van Medimo (2023-5) zal in de avond...
Ervaringen uit de praktijk delen: het kan in de Medimo Community
Bij Medimo Enovation hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt...
Vraag en antwoord Medimo gaat verder onder Enovation
Nu Medimo onderdeel is geworden van Enovation ontstaat er natuurlijk...
Medimo gaat verder onder de Enovation vlag
Medimo gaat verder onder Enovation Medimo is overgenomen door Enovation....

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.