Medimo & MVO

Behoorlijk bestuur en eerlijk zaken doen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook voor ons niet meer dan logisch. Sterker nog wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen noodzakelijk!

Het is ons inziens het nieuwe normaal waarbij wij aandacht moeten hebben voor mens en milieu. Daar hoort wel een visie bij. Om deze te kunnen formuleren zijn wij binnen Medimo daarom op zoek gegaan naar wat duurzaamheid precies inhoud. Wat moet je daar voor doen om dat voor elkaar te krijgen. Als men kijkt naar duurzaam ondernemen, heeft men (zo blijkt het) met name over het klimaat. Een betere wereld creëren voor onze kinderen en generaties daarna. Inmiddels kijkt men bij duurzaam ondernemen verder, namelijk ook naar de mensen en winst. 

Visie Medimo

Wij willen ons de komende jaren inzetten op duurzaamheid en MVO. Door in te zetten op
maatschappelijk verantwoord ondernemen in al haar facetten geeft Medimo een verdieping aan haar kernwaarde ‘begaan’ op het vlak van planet, people en profit. Dat geldt voor iedereen die een relatie heeft met  Medimo. Met elkaar werken wij samen aan duurzame zorg voor de toekomst.

Missie Medimo

In het kader van de verduurzaming van haar strategie, streeft Medimo ernaar de sociale
footprint te vergroten en de CO2 footprint te minimaliseren. Om dit te bereiken wordt er een actief beleid gevoerd waarbij er o.a. aandacht is voor het welzijn van ons personeel, onze klanten en een zuinige omgang met energie, water en grondstoffen. 

Hoe wij precies invulling geven aan onze visie en missie zullen wij via onze blogs communiceren. We horen graag van u als stakeholder van Medimo wat u belangrijk vindt en uiteraard hopen we ook te leren van uw eigen ervaringen met maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.