Loading…

Elektronische
toedien- registratie

Medimo biedt u de mogelijkheid om het toedienen van medicatie elektronisch te registeren. Dit biedt de zorginstelling veel voordelen. Het medicatieproces in de zorginstelling wordt digitaal ondersteund waardoor de kwaliteit wordt verbeterd. Er worden veel kosten bespaard en het werken voor de zorgmedewerkers wordt eenvoudiger.

MINDER FOUTEN

Door gebruik te maken van de Elektronische Toedienregistratie module zijn er minder medicatiefouten. Het komt nog veel voor dat medicatie vergeten wordt te geven. Met het gebruik van de eTDR module is dat verleden tijd. Het is snel inzichtelijk of alle cliënten hun medicatie hebben gekregen of nog moeten krijgen.

Medicatie wordt altijd aan de juiste persoon gegeven. De identiteit van de client wordt eenvoudig vastgesteld met een foto. Zodoende is de client snel herkent, ook door invallende zorgmedewerkers. Wel zo clientvriendelijk! Gebruiksinstructies voor toedienen van medicatie zijn veel uitgebreider.

VEEL TIJDSBESPARING

Het afdrukken van gewijzigde deellijsten, het verwisselen ervan en opslag kost veel tijd. Door de giften digitaal te registreren met de TDR module is dat verleden tijd.

MEER INFORMATIE

Door gebruik te maken van de eTDR module hebben zorgmedewerkers snel toegang tot meer belangrijke informatie. Per geneesmiddel wordt nadere informatie gegeven over o.a. het uiterlijk, bijsluiterinformatie, gebruikersprotocollen, MIC formulieren etc. De Instructieprotocollen maken dat de zorgmederwerkers altijd weten hoe de medicatie op een juiste manier moet worden gebruikt.

GEÏNTEGREERDE BESTELMODULE

De elektronische toedienregistratie module biedt ook een geïntegreerde bestelmodule. Zorgmedewerkers kunnen eenvoudig medicatie bijbestellen, waarbij dit ook voor collega’s zichtbaar wordt gemaakt. Zorgmedewerkers zullen minder vaak zonder medicatie zitten en spoedbestellingen kunnen worden voorkomen.

MEDICATIEOVERZICHT NOG ACTUELER

Het gebruik van de eTDR module maakt dat er altijd een actueel medicatieoverzicht beschikbaar is. Dat wat de arts voorschrijft is direct op het scherm zichtbaar om toe te dienen. Al dan niet met nadere informatie of de apotheek de medicatie opdracht heeft geaccordeerd.

Neem alstublieft contact op voor nadere informatie.

Download hier onze productfolder.

 

Meer weten over onze
produkten en diensten?