Loading…

Medimo
EVS

Medimo is het elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) voor intramurale instellingen. Denk daarbij aan verzorgings- en verpleeghuizen, VG en GGZ sector, Revalidatieklinieken en Wijkverpleging.

Met de internetapplicatie heeft u overal toegang tot Medimo. Met Medimo kunt u voorschrijven, rapportages inzien, toedienlijsten afdrukken en baxterbestanden maken. Tevens is elektronische toedienregistratie mogelijk met een geintegreerde bestelmodule en kunt u de dubbele controle van medicatiegiften op afstand met een foto vastleggen.

Medimo koppelt met elk clientendossier op basis van HL7 ADT of een XML webservice. Enkele voorbeelden zijn koppelingen met Mijn Caress van Pink Roccade, Ysis van Gerimedica, QIC van Cormel IT, Pluriform van Adapcare, Cura van Unit4 of Residentweb van TTS. Informeer naar de mogelijkheden!

Medimo is een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in logistiek van verzorgings- en verpleeghuizen en geneesmiddeldistributiesystemen. De applicatie is ontwikkeld door apothekers in samenwerking met SO's en verpleging en om het meest optimale EVS te kunnen realiseren. Medimo volgt de regelgeving en past zich daar voortdurend op aan.

Neem alstublieft contact op voor nadere informatie.

Meer weten over
onze produkten en diensten?