Uw partner in het verbeteren van de zorg

Nu technologie en gezondheidszorg steeds nauwer verweven raken, is het cruciaal dat zorgorganisaties toegang hebben tot tools die hun werk niet alleen eenvoudiger en efficiënter maken, maar waarin ook de veiligheid geborgd is. Bij Medimo begrijpen we dat en werken we elke dag aan oplossingen waarin precies die drie zaken centraal staan: eenvoud, efficiëntie en veiligheid.

Maak de zorg nog beter met AI

Medimo is een voorloper op het gebied van het gebruik van Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) in de gezondheidszorg. In onze mobiele app testen we momenteel een krachtige AI-ondersteuning* bij toedienregistratie. Het doel? Het creëren van veiligere, snellere en efficiëntere processen, en daarmee een nog betere zorg.

Slimme herkenning

Onze geavanceerde AI-technologie* is in staat om een breed scala aan items te herkennen:

  • Pillen
  • Insulinepennen
  • Wegwerpspuiten
  • Maatbeker
  • Pleisters

Nauwkeurige controle

Niet alleen herkent onze AI* deze items, maar het controleert ook of het juiste geneesmiddel en de juiste dosering wordt gegeven. Deze functie maakt de dubbele controle sneller, gemakkelijker en veiliger dan ooit tevoren.

Meer tijd voor patiënten

Dankzij deze technologie kunnen zorgprofessionals zich nog meer richten op waar het echt om gaat – de patiënt. Geen tijdrovende dubbele controles meer, en geen onnodige stress rondom medicatiecontrole.

Beurs Zorg & ICT: Ervaar hoe AI* de zorg nog beter maakt

Medimo is trots aanwezig te zijn op Zorg & ICT 2023. De perfecte gelegenheid om onze innovatieve technologie in actie te zien. We nodigen je uit om onze stand te bezoeken en persoonlijk te ervaren hoe onze AI* de zorg nog beter maakt.

Op de beurs demonstreren we de kracht van onze mobiele app en leggen we uit hoe deze jouw medicatieproces kan transformeren. Je krijgt de kans om te zien hoe onze AI* verschillende soorten medicatie kan herkennen en controleren, zoals pillen, insulinepennen, wegwerpspuiten, maatbekers en pleisters.

We willen graag met jou in gesprek gaan over de uitdagingen waar je organisatie voor staat en hoe Medimo je kan helpen deze te overwinnen. Kom naar Zorg & ICT en ontdek wat Medimo voor jou kan betekenen. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Schrijf je hier gratis in voor Zorg & ICT 2023.

*wordt momenteel klinisch getest

Abonneer op onze nieuwsbrief

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.