“Informatie en (cliënt)veiligheid zijn essentieel in de keuzes die je maakt”

Met een afgeronde studie Elektrotechniek op zak kwam Gerben Heij (37) terecht in de detailhandel, waar hij veel klantencontact had. Dat beviel hem goed en hij groeide met plezier door naar customer care. Zijn eerste fulltimebaan was op de helpdesk bij Netflix waar hij dagelijks klanten te woord stond en problemen oploste. Gerben: “Ik zocht steeds zwaardere taken op en wilde meer doen dan alleen vragen beantwoorden. In mijn werk bij Medimo valt al mijn kennis, ervaring en wat ik interessant vind samen.”

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden

Na te hebben gewerkt in de verzekeringswereld – waar (cliënt)veiligheid erg belangrijk is – kwam Gerben terecht bij Medimo. “Ik vind het uniek dat ik hier kan bijdragen aan betere zorg. Er zijn veel verschillende wensen van klanten en tegelijkertijd is er ook zoveel mogelijk met Medimo. Hierdoor leer ik iedere dag nog bij. Met als doel dat Medimo een nog mooiere en veiligere dienst levert dan het nu al doet. Als helpdeskmedewerker moet je je erg bewust zijn van wat je doet. Informatie en (cliënt)veiligheid zijn essentieel in de keuzes die je maakt. Een verkeerde medicatie of dosis kunnen verregaande gevolgen hebben.”

Essentiële keuzes

Inmiddels werkt Gerben al bijna tien jaar in “customer care” en heeft de vele spreekwoordelijke kneepjes van het vak beduidend onder de knie. Ondanks dat hij nog iedere dag leert over het product Medimo deelt Gerben zijn kennis en ervaring graag met collega’s, gebruikers en klanten. “Ik vind het leuk om klanten en collega’s te helpen met educatie. Dankzij mijn ervaring weet ik dat je het verschil kunt maken door goed te luisteren naar waar een probleem zit en wat iemand wil. Bij een menselijke fout kijk je naar een andere oplossing dan wanneer iemand een vraag heeft over autorisaties van gebruikers.”

Veilige werkomgeving

Dat Gerben werken voor de zorg combineert met helpdesk en IT én dat hij zich iedere dag mag bezig houden met (cliënt)veiligheid vindt hij erg belangrijk. “Bezig zijn met veiligheid varieert van samen kijken waar winst valt te behalen in het Medimo-proces dat een organisatie hanteert tot inregeling op de afdeling en permissies van gebruikers. Het zijn allemaal zaken die de veiligheid van Medimo waarborgen. Hierdoor zorgen we dat een werkomgeving veilig is en blijft en dat het veilig is voor patiënten. Dat maakt dit werk zo bijzonder!”

Abonneer op onze nieuwsbrief

Waar ben je naar op zoek?

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.