“Dat Medimo tijd bespaart, merk je in het contact met cliënten.”

Hulp en zorg bieden die past bij de persoonlijke levensstijl van haar cliënten. Dat staat centraal bij Zorggroep Pantein. Het uitgangspunt daarbij is dat mensen zo gezond en vitaal mogelijk kunnen (blijven) wonen en leven zoals ze dat graag willen. Pantein werkt inmiddels ruim twee jaar met elektronisch voorschrijven en de elektronische toedienregistratie  van Medimo. Zorgmedewerker en Medimo-gebruiker Bob werkt bij Pantein en vertelt over zijn ervaringen. 

“Binnen een week zag je al dat niemand meer iets anders wilde. Het overzichtelijk, gemakkelijk in het gebruik en het werkt gewoon echt veel sneller. Vroeger werkten we papieren medicatielijsten daardoor had je vaak geen actuele toedienlijsten. Nu duurt het bijwerken van een medicatielijst maar een paar minuten.” 

“Medimo bevat zoveel slimme functies die helpen om medicatiefouten te voorkomen. Je kan bijvoorbeeld de medische bijsluiter openen of de foto van een medicijn bekijken. Dus als je twijfelt over het gebruik of het uiterlijk van een tabletje, dan kun je dat meteen controleren.” 

Bekijk hieronder de film over Bob’s ervaringen met Medimo in de Thuiszorg. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

Waar ben je naar op zoek?

Search

Medimo portaal

Medimo Portaal

Medimo Secure

Log hier in bij Medimo voor elektronisch voorschrijven en/of elektronische toedienregistratie

Medimo GGZ

Inloggen voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg

Medimo ABC

Werkzaam op Aruba, Bonaire of Curaçao? Log dan hier in.